500 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA!

COVID - 19 Sonrası Artan Hijyen Önlemlerimiz

tarihinde June 01, 2020

COVID - 19 Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi Hijyen Önlemleri

Gün içerisinde en çok vakit geçirdiğiniz yerlerden biri olan kafelerdeki hijyenin çok önemli olduğunu biliyoruz. Önceliğimiz, şu anda gerçekleşen ve ileride gerçekleşebilecek tüm pandemi risklerine (ve her türlü bulaşıcı hastalığa) karşı şubelerimizde güvende olmanızı sağlamak. Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi olarak yıllara yayılmış şekilde aldığımız hijyen önlemlerinin sayısını COVID – 19 Pandemisi sonrasında daha da arttırma kararı aldık.

Yayınladığımız hijyen manifestosunda siz değerli misafirlerimizin Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi şubelerindeki deneyimlerinde yaptığımız güncellemeleri detaylı olarak paylaşıyoruz. Bu güncellemeler Dünya Sağlık Örgütü'nün COVID - 19 and food safety: guidance for food businesses adlı yönergesi, T.C. Sağlık Bakanlığı'nın COVID-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi: Bilimsel Danışma Kurulu Çalışması adlı yönergesi ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Yeme-İçme Tesislerinde Kontrollü Normalleşme Süreci genelgesi dikkate alınarak hazırlandı. Hazırladığımız dosyaya bu linkten ulaşabilirsiniz.

  1. Şubeye Giriş Anı

  2. Personel ile Etkileşim Anı

  3. Tüketim Anı

  4. Tuvalet Kullanımı

  5. Ödeme Süreci

Misafirlerimizin Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi şubelerinde yaşadıkları süreçleri bu başlıklarla özetliyoruz. Yaptığımız güncelleştirmeler aslında bu başlıkların altındaki süreçlerin değiştirilmesi veya tamamiyle yenilerinin eklenmesi ile oluştu.

Salgın hastalıklarla savaşta bireysel düzeyde alınacak önlemlerin haricinde işletmelerin önlem alarak organizasyonel düzeyde de savaşı sürdürmesinin öneminin farkındayız. Tüm Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi ailesi olarak misafirlerimizin sağlığı ve kendilerini rahat hissetmeleri için gereken önlemleri daha önce olduğu gibi almaya devam edeceğiz.

Hepimizin sağlığı için lütfen yönergelere uyalım. Uymayanları uyarmayı ihmal etmeyerek farkındalığın kaybolmasına izin vermeyelim!

Sağlıklı günler dileriz.